Nieuwsbrief   |   |   English | Contact |
 

Home
Producten
Werkvelden
Projecten
Cursussen
Over Kiwa KOAC
Carrière

balk_lo
toplijn
bottomlijn

Cursussen

Net als in voorgaande jaren geven wij niet alleen cursussen in Nederland maar ook in België. Hoewel de onderwerpen die in beide landen behandeld worden vaak overeenkomen, zijn de asfaltmengsels en regelgeving per land anders. Vandaar dat bij elke cursus een landcode staat aangegeven.

De organisatie van de cursussen in België vindt plaats in nauwe samenwerking met de Universiteit Antwerpen.

Cursussen bij u aan huis wanneer het u schikt
De meeste cursussen uit ons programma kunnen op een willekeurige locatie worden gegeven. Bijvoorbeeld bij uw bedrijf of organisatie. Dit is vooral gunstig wanneer meer mensen tegelijk aan dezelfde cursus deelnemen. Wij komen dan naar u toe, het voordeel hiervan is dat u en uw collega’s niet allemaal op pad hoeven.

Het is daarnaast mogelijk deze cursussen op door u gewenste tijden te geven. Zo kan een cursus die deels ’s middags en deels ’s avonds wordt gegeven een praktisch alternatief zijn met het oog op verloren werktijd.

Liever een ‘maatkostuum’?
De website bekeken en niet gevonden wat u zocht? Misschien heeft u behoefte aan een cursus die net even anders is opgebouwd dan onze reguliere cursussen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een cursus die elementen uit verschillende cursussen combineert? Of wilt u dieper ingaan op enkele onderwerpen? Wij denken graag met u mee, zelfs het opzetten van een geheel nieuwe cursus behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. We bespreken met u uw doelgroep, de beoogde leerdoelen en het werk- en denkniveau van de cursisten. Op basis daarvan maken wij een voorstel voor een lesprogramma en een begroting van de kosten. Onze manager KOACademy geeft u graag de nodige informatie.Download hier uw inschrijfformulier:


 
of schrijf direct in:
MEER WETEN?

Christ van Gurp
Ties Joosten

telefoon 088 - 562 26 72

e-mail

foto rechts
 
  © Kiwa KOAC 2019 Algemene voorwaarden en reglementen | Disclaimer | Proclaimer Vraagbaak | Downloads | Sitemap