Nieuwsbrief   |   |   English | Contact |
 

Home
Producten
Werkvelden
Projecten
Cursussen
Over Kiwa KOAC
Carrière

balk_lo
toplijn
bottomlijn

Kalibratie materiaalproeven

Meetresultaten zijn alleen betrouwbaar als ze conform gespecificeerde procedures en nauwkeurige apparatuur zijn verkregen. Alle apparatuur en meetinstrumenten moeten daarom niet alleen goed zijn onderhouden, maar ook zijn gekalibreerd. Meetapparatuur moet zuiver staan afgesteld. Geeft de thermometer de juiste temperatuur aan? Vermeldt de weegapparatuur het juiste gewicht? Om allerlei technische redenen, maar ook vanuit een aansprakelijkheidsoogpunt is het raadzaam om apparatuur steeds zuiver geconfigureerd te hebben.

Alle meetaparatuur bij Kiwa KOAC wordt periodiek gekalibreerd. De grote ervaring die wij hiermee hebben opgedaan, zetten wij in bij de kalibratieactiviteiten voor belangstellende derden. De apparatuur die wij als referentie gebruiken, is extern gekalibreerd om optimale betrouwbaarheid te bereiken. Zo komen we goed beslagen ten ijs. Kiwa KOAC kalibreert alle apparatuur die te maken heeft met asfalt en funderingsonderzoek. Onze klanten lopen uiteen van asfaltcentrales tot puinbrekers, producenten van bouwmaterialen en aannemers. Kalibratie stopt voor ons niet bij het kalibreren zelf, maar houdt ook een goede informatievoorziening in voor zowel de gebruikers van de apparaten als derden.

Omdat Kiwa KOAC actief is op nagenoeg alle aspecten van wegenbouw, kunnen wij onze apparatuur met grote regelmaat inzetten. Door deze hoge gebruikersfrequentie kunnen wij investeren in de modernste apparaten, zonder dat daar voor de klant een hoger prijskaartje aanhangt. Zo bent u bij Kiwa KOAC als klant altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Een informatieblad downloaden? Ga hier naar het overzicht:


 

MEER WETEN?

foto
Laboratorium

telefoon 088 - 5622672

e-mail


foto rechts
 
  © Kiwa KOAC 2019 Algemene voorwaarden en reglementen | Disclaimer | Proclaimer Vraagbaak | Downloads | Sitemap