Nieuwsbrief   |   |   English | Contact |
 

Home
Producten
Werkvelden
Projecten
Cursussen
Over Kiwa KOAC
Carrière

balk_lo


Meetwagen op A1_nieuwsoverzicht


     
toplijn
bottomlijn

Infra Tech Rotterdam en Infra Relatiedagen Hardenberg 2019

(07-01-2019)
In het eerste kwartaal van 2019 is Kiwa KOAC vertegenwoordigd op een tweetal belangrijke beurzen op het gebied van de mobiliteitsinfrastructuur. 

AHO-065-InfraTech2019-NL-logo+pa
Infra Tech
Van 15 t/m 18 januari 2019 bundelen infraprofessionals kennis en krachten tijdens de 13e editie van InfraTech in Rotterdam Ahoy, dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgever, opdrachtnemer en toeleverancier in de infrastructuur. Kiwa KOAC is uiteraard ook weer aanwezig op deze beurs. U vindt onze stand in Hal 1, stand nummer 1.520. Registreer nu voor een gratis toegangsbewijs: Registratie Infra Tech 2019

Infrarelatiedagen 275x110
Infra Relatiedagen

Van 5 t/m 7 februari 2019 vinden de Infra Relatiedagen in Hardenberg plaats. De beurs is hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar ontmoeten. Ook Kiwa KOAC zal dit jaar weer vertegenwoordigd zijn op deze beurs. Onze stand is in hal 5, nummer 525. Ook voor deze beurs kunt u gratis e-tickets aanvragen: Registratie Infra Relatiedagen 2019

Tijdens de beurzen tonen wij u graag onze nieuwe boorwagen en ons nieuwe meetvoertuig. Met de nieuwe boorwagen kunnen wij de benodigde asfaltboringen uitvoeren en de kernen meenemen voor diverse onderzoeken in ons eigen laboratorium. Hiermee kunnen wij u nog sneller van dienst zijn en heeft u één aanspreekpunt voor een compleet werk. 

Ook ons nieuwe meetvoertuig zal te bewonderen zijn tijdens de beurzen. De laatste maanden is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een uniek meetvoertuig. Dit voertuig kan in één meetgang alle functionele eigenschappen van een weg inwinnen. Door één van de bestaande Side Way Force (SWF) -meetwagens uit te breiden met een compleet nieuw, zeer nauwkeurig 3D-laserscansysteem is een revolutionair meetvoertuig ontstaan. Hiermee heeft Kiwa KOAC het eerste meetvoertuig ontwikkeld dat in één meetgang de parameters stroefheid, langsvlakheid, dwarsvlakheid en schadedetectie volledig geautomatiseerd en simultaan aan elkaar meet en vastlegt. Momenteel wordt er nog volop getest met het nieuwe systeem. Wij verwachten vanaf 1 februari 2019 aan de slag kunnen met een volledig gevalideerd meetsysteem. 

Belangstellenden zijn van harte welkom om alle details rond het nieuwe meetsysteem en de boorwagen te ontdekken! 

Wij zien u graag in Rotterdam en Hardenberg!
 
[terug]
toplijn
bottomlijn
foto rechts
 
  © Kiwa KOAC 2019 Algemene voorwaarden en reglementen | Disclaimer | Proclaimer Vraagbaak | Downloads | Sitemap